Een trap kopen, welke smaken zijn er?

Bij een trap kopen kom je tot de ontdekking dat het aanbod van trappen gigantisch is. Je hebt keuze in formaat, kleuren en het materiaal waar de trap van is gemaakt. Nu staat het buiten kijf dat je het beste een houten trap kunt kopen, maar dan is de keuze nog altijd reuze. Je kunt nog steeds kiezen uit verschillende houtsoorten, kleuren, formaten en variaties. Welke variaties er zijn vertellen wij in dit blog.

Trap kopen voor de zolder

Heb jij een zolder, een video of een garage met een vliering? Dan heb je ook een trap nodig om de ruimte te kunnen bereiken. Zeker als je van een zolder een hobbyruimte hebt gemaakt of als je regelmatig op zolder te vinden bent om de boel op orde te brengen. Een trap kopen voor de zolder doe je natuurlijk bij Houtenladders.nl. Waar je een ruim assortiment van ambachtelijk geassembleerde houten trappen vindt.

Ruimte besparen met een trap

Met een ruimtebesparende trap hoef je niet veel van de leefruimte in te leveren om toch een bepaalde hoogte te kunnen bereiken. Deze eikenhouten trappen kun je eenvoudig monteren zonder dat je ook maar een centimeter extra leefruimte hoeft in te leveren. De trappen zijn overigens verkrijgbaar in onbehandeld beuken, of beukenhout met een nette witte of zwarte laklaag. Ga jij een ruimtebesparende trap kopen?

De steektrap

De steektrap is ook een ruimtebesparende oplossing als een trap nodig hebt om op volder of een vliering te komen. Deze trappen zijn robuust en stevig en in verschillende houtsoorten te verkrijgen. Zo kun je ook een trap kopen die helemaal op jouw interieurs is afgestemd. Of je nu kiest voor beukenhout, grenenhout of eikenhout.

Trap kopen? Kijk eens naar de bibliotheektrap!

Heb jij een mooie hoge boekenkast, maar de grootste uitdaging om de bovenste plank te bereiken? Met een mooie en stijlvolle bibliotheek heb je het probleem binnen een handomdraai opgelost. Een bibliotheektrap is daarnaast ook een verrijking van het interieur terwijl je er weinig leefruimte voor hoeft op te offeren. Een pluspunt is dat de bibliotheektrap in verschillende houtsoorten en kleuren verkrijgbaar is.

De Molenaarstrap

De Molenaarstrap is een mooie steektrap waarmee je simpelweg twee verdiepingen met elkaar kunt verbinden. Deze trappen zijn eveneens ruimtebesparend en in verschillende stijlen verkrijgbaar. Zo kun je een mooie trap plaatsen die niet alleen functioneel is, maar ook past bij het interieur. De trappen zijn verkrijgbaar in eiken- of beukenhout en in  naturel, wit of zwart.

Trap kopen voor de hoogslaper

Heb je een hoogslaper of een stapelbed en zoek je een bijpassende trap? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres, want wij bieden een groot assortiment in trappen voor de hoogslaper aan. Zo kan jij of je kinderen eenvoudig in en uit het stapelbed of hoogslaper stappen. Deze trappen van eiken- of beukenhout zijn niet alleen heel stabiel, maar ook nog eens heel sfeervol!

Voor ieder wat wils

Nu je weet welke variaties er zijn en welke mogelijkheden je hebt is het moment aangebroken om je trap te bestellen. Weet jij al welke trap je koopt? Bekijk hoe dan ook het ruime assortiment van Houtenladders.nl zodat zeker weten de juiste keuze kunt maken.