Hoe match ik een TV meubel modern met de rest van mijn inrichting?

Een mooi meubel om je tv op te plaatsen is niet alleen erg handig maar geeft je interieur meer sfeer. Tegenwoordig zijn de tv’s zo groot dat een klein kastje niet meer volstaat om je tv op te zetten. Daar heb je een groot meubelstuk voor nodig. Met een TV meubel modern heb je de perfecte combi van een stijlvol meubelstuk met een nuttige opbergruimte. Daarbij kan je tv niet meer van een wankel kastje af wiebelen en heb je de ruimte om alle spullen die bij de tv horen netjes op te ruimen. In dit artikel laten we je weten hoe jij jouw tv meubel matcht met de rest van je inrichting zodat het meubel een aanwinst is voor je interieur.

Kies voor een TV meubel modern of industrieel

Je kunt kiezen uit een TV meubel modern of een industriële variant. De laatste variant is wat stoerder en heeft een een wat robuustere uitstraling. Dat kan prima passen in sommige interieurs. Toch heb je met de moderne variant nog meer mogelijkheden om een mooie match te maken met de rest van je meubels. Het moderne model past zowel bij een moderne inrichting als een wat klassieke inrichting. Zo kun je bijvoorbeeld je tv hoek wat moderner maken en de rest van je kamer klassiek als je dat mooi vindt.

TV meubel modern zwevend of staand

Met een TV meubel modern heb je de keuze uit een zwevend model of een staand model. Met een zwevend model kun je zelf bepalen hoe hoog je het meubel hangt en op welke hoogte de tv komt te staan. Daarbij kun je makkelijk onder het meubel poetsen en geeft het een ruimtelijk idee aan de ruimte. Een staand model heeft als voordeel dat je het meubel makkelijk kunt verplaatsen als je dat wilt.

Breng verschillende stijlen samen

Met een TV meubel modern kun je verschillende stijlen samen brengen. Dat geeft de inrichting van je huis een speels tintje en maakt een interieur boeiend. Je kunt heel goed verschillende stijlen mixen. Bijvoorbeeld een modern wandmeubel met een klassieke bank of juist klassieke accessoires op je moderne meubel. De combinatie van stijlen maakt dat een huis jouw thuis wordt en dat de stijl bij jou past.

Kies voor kleur of eenvoud

Met een TV meubel modern kun je ook variëren in kleuren en stijlen. Zo kun je voor tv meubels kiezen voor natuurlijke materialen zoals hout in combinatie met metaal. Je kunt ook kiezen voor een strak zwart meubel of juist een meubel in een lichte tint. Als je houdt van kleur, durf dan gerust voor verschillende kleuren te kiezen. Hou daarbij in gedachten dat te veel verschillende kleuren er een circus van kunnen maken. Met 2 of 3 kleuren hou je de rust vast in de kamer en beken je toch kleur. Kies je voor een stoerdere variant meubel dan kun je dat ook weer combineren met een stijlvolle invulling van de rest van je interieur. Ook hier geldt, contrast werkt als je het met mate inbrengt.